Emilie Daems

Seksuoloog

Topics

Het is mogelijk dat er meerdere personen zoals de partner, gerelateerd zijn aan het seksueel probleem. Er kan dan in bepaalde gevallen aangemoedigd worden, dat de partner meekomt voor therapie. Soms is het zo dat er samengewerkt wordt met een arts of andere specialisten.

Voor de volgende zaken kan je bij mij terecht:

Pijn tijdens seks: Ik heb pijn als mijn partner bij me binnenkomt, soms is het zelfs onmogelijk om seks te hebben.

Te weinig/te veel verlangen: Ik heb geen zin meer om met mijn partner te vrijen/Ik wil constant masturberen en ik voel mij hier schuldig over.

Te weinig/te veel seksuele opwinding: Ik krijg geen erectie meer/Ik krijg gemakkelijk een erectie, maar ik voel mij mentaal niet opgewonden.

Problemen met het orgasme: Ik heb nog nooit een orgasme gehad/Ik kom al klaar na één minuut.

Seksuele ontevredenheid: Ik heb andere seksuele verlangens dan mijn partner.

Seksualiteit tijdens de zwangerschap en na de bevalling: Na de bevalling is mijn seksualiteit veranderd.

Seksualiteit bij ziekte: Na mijn ongeval is mijn seksualiteit niet meer wat ze geweest is.

Parafilieën: Ik voel me aangetrokken tot iets wat andere mensen raar zouden vinden.

Ook voor andere vragen gerelateerd met seksualiteit kan je bij mij terecht. Soms kan er sprake zijn van onzekerheid over seksualiteit. Reeds één gesprek met een seksuoloog kan al veel zorgen wegnemen.

Omdat ik weet dat over seksualiteit praten soms niet altijd zo evident is maar er toch veel onzekerheden bestaan die niet altijd seksuele problemen zijn, bied ik ook de mogelijkheid om met een groep vriendinnen bij mij langs te komen. Er wordt dan ingegaan op seksuele thema’s met een glaasje cava. Dit kan al vanaf 2 personen. Voor meer info over deze girlsnight, kan je me steeds contacteren.